Brnabić kaže da ne zna, ali smatra da će uskoro saznati ko je iza protesta ispred Predsedništva

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da ne zna u ovom trenutku ko stoji iza nedavnog protesta ispred Predsedništva, ali je, kako kaže, prilično sigurna i veruje da će to saznati u bliskoj budućnosti.
Brnabić kaže da ne zna, ali smatra da će uskoro saznati ko je iza protesta ispred Predsedništva
Foto: 021.rs
"Ovi što sebe proglašavaju patriotama krenuli su puškom, pozivajući se na drugu državu, na predsednika Aleksandra Vučića koji je jasno rekao u Skupštini da neće priznati Kosovo kao nezavisno i da je crvena linija članstvo Kosova u Ujedenjenim nacijama. Da li su zato izašli na ulicu", rekla je Brnabić za TV Pink.
Ona je rekla da su neke parlamentarne stranke pozivale na te proteste, a "danas racionalizuju poziv na ubistvo predsednika Vučića i nasilno rušenje legitimnih vlasti".
"Oni su predali sve što su mogli drugima, čak i da im nisu tražili, predali su da bi se umilostivili nekom zbog svojih ličnih pozicija kao što je, na primer, biti predsednik skupštine Ujedinjenih nacija", rekla je Brnabić.
 
Prema njenim rečima, takvi su pustili albanske teroriste iz zatvora, nisu ništa uradiili za vreme pogroma srskog naroda na Kosovu, niti kad je proglasilo nezavisnost.
  • SSI

    20.02.2023 17:57
    SNS.
  • Lajkovi

    20.02.2023 12:36
    Odavne nešto tako nisam video kao danas na FB-u na istu ovu vest. Ne znam tačno koji je portal, ali ono što hoću da kažem, na ovu vest i naslov, i na sliku ove, ima 83 smajli lajkova, i ostali lajkovi 0. Hoću da kažem narod im se nepodeljeno smeje. Ovako jedinstvo lajkova naroda protiv nečega nikad nisam video ni na jednu temu. 83 lajka smajli i 0 lajkova ostali. Brzo brzo botovi morate da to pronađete i da popravite odnos lajkova, ne sme da stoji 83 : 0
  • Zare

    20.02.2023 12:35
    Recept je iz iste kuhinje iz koje su organizovani neredi u Crnoj Gori iako oni nemaju veze sa KiM. Samo da nam se ne pojavi glavni kuvar!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija