Mladić na autobuskoj stanici u Šapcu pretukao starijeg čoveka

Šabačka policija uhapsila je 17-godišnjaka zbog pokušaja ubistva, saopštila je policijska uprava u tom gradu.
Mladić na autobuskoj stanici u Šapcu pretukao starijeg čoveka
Foto: 021.rs
Kako je navedeno, osumnjičeni je na autobuskom stajalištu zadao više udaraca nogama i rukama po glavi i telu 62-godišnjem muškarcu.
Povređeni muškarac je zbrinut u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva osumnjičeni je priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Šapcu koji mu je odredio pritvor.

Teme

NAPAD
  • Banderash

    21.02.2023 13:59
    ZAKON
    Nije stvar do zakona o kaznjavanju to je vec kasno ... kad se osoba formira tako onda je gorovo.
    Treba menjati zakon za oblast u vreme odrastanja i formiranja licnosti.
    Da kad dete uradi nesto bezobrazno odmah se sankcionise i roditeljima da "po ušima" i da se postavi kao normalno da roditelj bez problema moze deliti "vaspitne"...a ne da dete bude idiot i na ostrije reci prijavi roditelja za "zlostavljanje" ili neki komsija "dusebriznik".
    Bez ostrijih mera prema roditeljima koji zapustaju dete u odgoju i mogucnosti da se oni bore na svaki nacin da se dete usmeri nema druge pomoci.
    Mi smo bili normalniji, pozdravljali starije a ne napadali staije ili nastavnike itd, jer ako bi to uradili znali smo sta nas ceka i od zakona a tek kod kuce.....
  • milmar

    20.02.2023 12:32
    dajte
    ljudi više , pooštrite krivični zakon, ovo ne vodi nikuda ! ovakva količina bahatosti,razularenosti,obesti mora se mnogo više i teže kažnjavati
  • Milan

    20.02.2023 12:26
    Bitanga. Najstrožije ga kazniti da mu ne padne napamet slično.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija