U prekidu železnički saobraćaj između Užica i Prijepolja, oštećena kontaktna mreža

Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između stanica Užice i Prijepolje trenutno je u prekidu, jer je zbog velikih vremenskih nepogoda tokom noći i jutra oštećena kontaktna mreža.
U prekidu železnički saobraćaj između Užica i Prijepolja, oštećena kontaktna mreža
Foto: 021.rs
Na deonici barske pruge Prijepolje - Bistrica na Limu na prugu je palo drveće koje je jako nevreme oborilo, dok je jednoj deonici pokidana kontaktna mreža.
Velike vremenske nepogode i oštećenje železničke infrastrukture tokom noći su prouzrokovali i pad napona u kontaktnoj mreži, navode Infrastrukture.
U 4.55 sati uključen je napon u kontaktnoj mreži na pruzi između stanica Užice i Uzići, ali je za saobraćaj vozova sa elektro vučom zatvoren deo pruge od Užica do Sevojna.
 
Ekipe "Infrastrukture železnice Srbije" su na terenu i rade na popravljanju kontaktne mreže na ovom delu barske pruge, kao i na uklanjanju popadalog drveća sa koloseka.
 
U toku je i kontrolni pregled kontaktne mreže i pruge na ovoj deonici barske pruge.
 
Zbog ovih oštećenja na barskoj pruzi prouzrokovanih velikim vremenskim nepogodama, tokom noći je za putnike vozova koji saobraćaju između Beograda i Bara, između Požege i Bijelog Polja organizovan autobuski prevoz.
 
U putničkom železničkom saobraćaju na barskoj pruzi zbog ovoga se tokom dana mogu očekivati kašnjenja vozova i poremećaji u funkcionisanju saobraćaja, navode iz Infrastruktura.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija