Tadić: Pumpa se značaj ZSO kako bi svaki poraz u Briselu bio lažno predstavljen kao pobeda

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da se "veštački pumpa značaj Zajednice srpskih opština kako bi svaki poraz u pregovorima Beograda i Prištine u Briselu bio lažno predstavljen kao pobeda".

"Režimski mediji veštački i po nalogu pumpaju ogroman značaj formiranja ZSO kako bi svaki poraz u pregovorima u Briselu bio lažno predstavljen kao pobeda", napisao je Tadić na Tviteru.

Prema njegovim rečima, građani moraju da znaju da ZSO "nije nikakva pobeda", niti institucija koja obezbeđuje dugoročni opstanak Srba na Kosovu i Metohiji.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti sastali su se večeras sa zvaničnicima Evropske unije u okviru nove runde dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, a teme razgovora bile su Predlog EU o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije i ZSO.
  • Antun Čupak

    28.02.2023 11:45
    Opet ovaj bivši žućko!!!
  • 313z

    28.02.2023 07:37
    Šibicarenje kao i uvek
    Znaju vođa i sekta da je ZSO ćorav posao, ali veruju da s njom još uvek mogu da zamazuju oči naivnima.
  • Dejan sa Štranda

    28.02.2023 07:02
    Dozlogrdio si više svima
    Sporazum potpisati i živeti u realnosti.Jedino je zajednica opština velika greška i adut za buduće tenzije.Ukoliko je uspostave,po načelu reciprociteta,slične zajednice će se formirati i u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.