Prevrnula se cisterna sa azotom kod Arilja, povređen vozač

Pored puta Požega–Arilje jutros je došlo do prevrtanja cisterne sa azotom, javlja RTS.
Prevrnula se cisterna sa azotom kod Arilja, povređen vozač
Foto: 021.rs
Kako RTS nezvanično saznaje, vozač je povređen i prebačen u Zdravstveni centar Užice.
Brzom intervencijomnadležnih službi izbegnuta je opasnost od težih posledica po ljude i životnu sredinu.
Do incidenta je, kako se dodaje, došlo oko 9 časova u Gorobilju kada se cisterna sa azotom prevrnula pored puta Požega - Arilje.
 
Saobraćaj glavnim putem Požega - Arilje je bio obustavljen, a sada se odvija jednom trakom.
  • Nimbus

    08.03.2023 13:10
    @Mirko Stanišić
    GSP voze penzioneri i klinci koji su tek dobili kategoriju. Ko ce da vozi GSP za 500-600 evra, kad moze da vozi za strane kompanije po Evropi za vise od 2000, a ne mora ni da se se seli. Ode odradi turu, pa dodje kuci. OK, nije to neki zivot, nema te po par nedelja kod kuce, ali takav je posao.
    Nasi prevoznici nude i preko 1000, ali nemaju koga da zaposle.
  • Mirko Stanišić

    08.03.2023 11:11
    Činjenica je da kogod je imao iskustva i potrebne kategorije otišao u inostranstvo da "šoferira".Vozača pravih nema, zato uvozimo tamnopute, a od domaćih, ostalo je ono što niko nije hteo. E, ti prevrću cisterne, autobuse....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.