Ko je ubijeni na pumpi, poznat kao Eskobar i s kim ga sve povezuju?

Ubijeni pedesetpetogodišnji Ranko Radošević, poznatiji pod nadimkom Ranko Eskobar povezuje se sa ljudima iz podzemlja.
Ko je ubijeni na pumpi, poznat kao Eskobar i s kim ga sve povezuju?
Foto: 021.rs
On je ubijen danas oko 11 časova na benzinskoj pumpi u Beogradu.
U medijama se pisalo i da je Eskobar povezivan sa članom bežanijskog kriminalnog klana, Goranom Mijatovićem, koji je ubijen u Beogradu, piše N1. Prema istim informacijama, Ranko Radošević se bavio i trgovinom narkoticima, tačnije kokainom i "skankom".
On je dokumentu crnogorske policije SOCTA označen kao pripadnika nikšićke kriminalne organizacije pod vođstvom Radomira - Bobana Baćovića.
 
Kako Vijesti pišu, Radoševićevo ime se pominjalo na suđenju pljevaljskom narko-bosu Darku Šariću.
 
"U sudskom procesu, tokom suočavanja sa svedokom - saradnikom Nebojšom Joksovićem, optuženi Šarić je izjavio da "Joksović laže kako bi zaštitio Ranka Eskobara iz Nikšića", navode podgoričke Vijesti.
 
Kako saznaju Novosti, bio je blizak sa ubijenim Jovicom Vukotićem, vođom škaljarskog klana.
 
Kako je objavio Blic, Radošević je dovođen u vezu sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.
 
Bio je poznat kao trgovac blindiranim automobilima. Jedno takvo vozilo pronađeno je u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, kojima se sudi za više ubistava i druga teška krivična dela.
  • Camilla Bendix

    10.03.2023 11:00
    Bio je dobar covek
    Ranka poznajem licno
    Dobar covek
    Nej nu je laka zemlja
  • Lili

    09.03.2023 21:35
    Zasto danima vidimo vesti o ovom nebitnom coveku??? Koga briga? Bavio se kriminalom, kriminalci ga ubili. Gotovo. Stvarno nema drugih vesti u ovoj drzavi?
  • Pitam se

    09.03.2023 20:15
    AV
    Sigurna Srb ua obracun crnogorskih klanova. Vodja kaze stace na put mafiji a on im jos i vrata otvorio. Sad ce biti to su neki klinci primorani itd bobegli u bosnu.. svaki put isto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.