Vučić: Formiranje Narodnog pokreta do maja, niko ne želi da ukine SNS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da formiranjem velikog Narodnog pokreta ne želi da ukine Srpsku naprednu stranku (SNS), čiji je takođe predsednik.
Vučić: Formiranje Narodnog pokreta do maja, niko ne želi da ukine SNS
Foto: 021.rs
Vučić je za televiziju Hepi rekao da ide u formiranje Narodnog pokreta "koji bi bio vanstranački" i koji bi okupljao intelektualce koji "žele pristojnu Srbiju".
"Idemo do maja do skupštine stranke (SNS), da se i najveća stranka u Srbiji saglasi, ako želi da se saglasi sa tim", najavio je Vučić.
On je rekao da su intelektualci koji su "prava elita", u isto vreme za "normalnu, pristojnu, racionalnu, uspešnu Srbiju".
 
"To je jedan od ciljeva. To ćemo pokušati da napravimo, to je moja ideja. Da li ćemo uspeti ili ne videćemo. Mi tek prihvatamo ideje ljudi, tek razgovaramo o tome", rekao je Vučić.
 
Dodao je da "nikada neće da napusti" Srbiju navodeći da je "ova zemlja njemu sve".
  • Ana

    11.03.2023 16:13
    Pa svi intelektualci su protiv ove vlasti. Ostalo nisu intelektualcu već ljudi sa kupljenih diplomama ili eventualno činovnici koji su se zaposlili dok je bila prethodna vlast.
  • Jova

    10.03.2023 17:48
    Vi gospodine u pristojnoj državi ne biste bili ni predsednik glasackog mesta.
  • No 1

    10.03.2023 16:57
    Treba ih spreciti
    Sa Radikalima-"Branio " Kalobag,Kalovac,Viloviticu=izgubljeno
    Sa SNS-ovcima -"Branio " Kosovo=izgubljeno
    Sa Novim Pokretom -"Brani Srbiju =.............

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.