Vučić: Ići ću u Ohrid na pregovore sa Prištinom, da nas ne predstavljaju kao ludake

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da će 18. marta ići u Ohrid, na nastavak dijaloga sa Prištinom.
Vučić: Ići ću u Ohrid na pregovore sa Prištinom, da nas ne predstavljaju kao ludake
Foto: 021.rs

On je dodao da je formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO) "jedina stvar" o kojoj ne može da se razgovara u daljem dijalogu.

Vučić je ponovio da je osnivanje ZSO "uslov bez koga se ne može" jer je dokument koji reguliše to pitanje već potpisan u Briselu.

"Ako hoćete hoćete, ako nećete nećete, samo nemojte da nam uzimate vreme. Pomalo me sekira što svi ćute i što niko neće da reaguje. To je nešto što sve obesmišljava. Što ste me zvali u svatove a nigde mlade i mladoženje", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara posle obilaska Vlasinskog jezera. 
 
Vučić je rekao da pre odlaska u Ohrid očekuje specijalnog izaslanika EU Miroslava Lajčaka u Beogradu ali i da ne zna o kakvim modelima za ZSO je govorio izaslanik Unije.

"Ići ću ja u Ohrid, što bih ostavljao mogućnost da nas predstavljaju kao ludake ili kao nekog ko ne želi da pregovara samo što neko mora da mi objasni šta je smisao svega", kazao je predsednik Srbije. 

  • Zivka

    14.03.2023 19:25
    Ne damo Kosovo i Metohiju,Lond
    Recimo Ne izdaji! Ne damo Kosovo i Metohiju. 17.03 u 15.00 ispred Ambasade u Londonu. Dodjite!
  • Aleksa

    12.03.2023 09:23
    Rusija sa Putinom na čelu su trenutno veoma oslabljeni i izgubljeni u komunizmu i nihovom porazu. Bratska Ukrajina ni ne mora dobiti toliko novu generaciju oružija jer uništiće skroz Rusiju koja je već pala oba kolena. Tek sada Srbija shvati Rusku propagandu i lažnog bratstva.
  • ILIJA BOSNIĆ

    11.03.2023 21:16
    PROTEST
    Svi na protest u Beograd 17.03.u 18 h.Sramota me da imamo predsednika lažova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.