Vladimir Đukanović: Narodni pokret za državu će okupiti istinsku inteligenciju

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović naveo je da je "ponosan jer je jedan od inicijatora političkog bloka koji će kao prioritet imati borbu isključivo za interese Srbije".
"Pokret koji će afirmisati pristojnost, dijalog i koji će se truditi da se čuje glas one istinske srpske inteligencije koja je potisnuta agresivnim nastupima samoproglašene inteligencije, posebno one nastale na levo-liberalnim ideološkim osnovama", napisao je Đukanović u tekstu objavljenom u listu Politika.
On je ocenio da "baš ta potisnuta inteligencija, a zasigurno većinska, koja u srcu nosi iskrenu ljubav prema otadžbini, ali u mozgu jedan ozbiljan racio i realnost, u ovom momentu je nikad potrebnija Srbiji".
"Ona mora da preuzme glavnu ulogu u odbrani otadžbine i budući politički pokret je mesto gde će to moći da ispolji", napisao je Đukanović, povodom osnivanja Narodnog pokreta za državu.  
  • V

    22.03.2023 22:44
    Ne znam ko je ovaj i šta priča, ali jedno je sigurno: oni koje zanima politika su vać ili u sns ili u opoziciji i neće promeniti stranu. Ostali neće ući u bilo kakve političke stranke.
    Da bi se ostvarilo ovo o čemu priča bilo bi potrebno potpuno apolitično delovanje, jedan drugačiji koncept.
    Ja bih recimo rado uložila vreme i energiju u poboljšanje države, ali nikad ne bih prinudno išla na miting da nekome tapšem (iako se možda i slažem sa govornikom) niti bi govorila stvari koje mislim da su štetne. Prosto intelektualci se s razlogom drže dalje od politike.
  • Novosadjanin

    13.03.2023 18:05
    Cega se pametan stidi, budala se ponosi.
  • Dodo

    13.03.2023 17:19
    O istinskoj inteligenciji priča lik po kome je nazvan jedan bizon. Hit!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.