Milica Kralj: Samo kompletni idioti mogu farbom da uništavaju pločnike i izdaju poternice

Pozorišna rediteljka Milica Kralj izjavila je da "samo kompletni idioti mogu da farbom uništavaju pločnike koje su za nenormalne pare građani renovirali.
Milica Kralj: Samo kompletni idioti mogu farbom da uništavaju pločnike i izdaju poternice
Foto: 021.rs
"Poternice, u papirnom ili video formatu, nisu ništa novo, jer svedočimo godinama da su politički protivnici ove vlasti targetirani na isti način. One su samo kap u marketinškom moru, u neprekidnoj kampanji koja ima za cilj da udavi građane zaglupljivanjem", rekla je Kralj za današnji list Nova, komentarišući kampanju vlasti protiv lidera stranaka desnice, u kojoj su i pločnici ispisani grafitima protiv njih.
Prema njenim rečima, "ovakve poternice su bilbordi za promociju nedemokratskog društva, reklame za uzgoj mržnje, propaganda nasilja".
"Duboko je uznemirujuća neozbiljnost sa kojom nosioci vlasti pristupaju važnim državnim pitanjima, a posledice takvog pristupa su ne samo opasne nego su i temeljno otrovale naše društvo misaonim i duševnim mrakom", navela je Kralj. 
  • Igor

    18.03.2023 13:05
    Mene više brine nešto drugo, a to je zašto je samo desnica profilisana kao prava opozicija. Osim hrabre Marinike i smotanog Đilasa, koji se više bave kritikom vlasti nego što nude svoje ideje.
  • Novosadjanin

    18.03.2023 13:01
    Paradoks
    Pazi ovi neki dosli isarali grad tim natpisima i o da dodju oni drugi koji se bore za “zeleni” novi sad, cistiji grad, koji krece murale itd itd Farbom izmuljaju te iste grafite
  • Nikola

    18.03.2023 11:48
    U Srbiji dve strane, obe divlje, lažovske, nasilničke... Kad oni druge blate ćute to je u demokratski protest, a kad njih blate onda je to nasilje!
    Postoji i treća Srbija kojoj ni Pajtić, ni Bora, ni Vučević, ni Vučić, Milica, Boško, Đilas, Vuk nisu normalna opcija! Samo od njihovog arlaukanja ne može da dođe do reči!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.