FOTO: Kod Malog Zvornika zaplenjeno 1.250 boksova cigareta

Granična policija zaplenila je 1.250 boksova cigareta blizu Malog Zvornika.

Granična policija zaustavila je, u mestu Budišić, na putu Mali Zvornik-LJubovija, automobil "škoda oktavija", kojim je upravljao osumnjičeni tridesetdvogodišnjak.

Pregledom automobila policijski služenici iz Malog Zvornika, u gepeku, na zadnjem sedištu, kao i u ostalim šupljinama vozila, pronašli su boksove cigareta, bez potrebne dokumentacije.

Daljim radom ustanovljeno je da registarske tablice zatečene na škodi ne pripadaju tom vozilu.
 
Vrednost pronađenih cigareta procenjuje se na oko 2.750.000 dinara.
 
 
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva biće podneta krivična prijava protiv muškarca (32) iz Leposavića zbog sumnje na nedozvoljenu trgovinu i falsifikovanje. 
  • Suba

    18.03.2023 18:29
    Suba
    A pored je proslo deset puta vise za NS! I neka ko ce placati 400 din paklicu cigareta? Realno je 250 do 300 ko sto se prodaje na Pijacama NS kriza je i besparica velika narod nema novca i dovija se kao 90-ih! Kod Nedje Malboro 250 din steka to je prihvatljivo i korektno!!!
  • EvoOvako

    18.03.2023 16:12
    Da li se zaista
    25 kartona cigara preko granice šverca bez kombinacije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.