Dvoje mladih poginulo na Kopaoniku, slučajno ih pronašla Gorska služba spasavanja

Dvoje mladih smrtno je stradalo tokom noći na Kopaoniku vozeći motorne sanke, a dva člana Gorske službe spasavanja (GSS) su ih zatekla na licu mesta, bez znakova života.
Dvoje mladih poginulo na Kopaoniku, slučajno ih pronašla Gorska služba spasavanja
Foto: Pixabay
Mladić i devojka su se nalazili van obeležene staze za sanke, a iz Gorske službe spasavanja za Tanjug su rekli da su se njihovi spasioci sasvim slučajno našli tu.
Spasioci su, kako je rečeno, bili van radnog vremena i van radnog vremena staza.
"Naši spasioci su se sasvim slučajno našli tu. Odmah su počeli reanimaciju, i zvali smenu. Spasioci koji su bili u smeni su brzo došli, i transportovali ih u trauma centar. Prevezeni su sankama i tabačima uz pomoć Skijališta Srbije", kazali su iz GSS.
 
Drugi podaci o okolnostima nesreće još nisu poznati.
  • w

    19.03.2023 16:39
    I mi kvadove za trku imamo
    Danas lepo vreme, ljudi izašli da šetaju šumom, a gore jurcanje kvadovima. Bukvalno sam skakao u stranu da se odmaknem da ne bi jeo prašinu u najboljem slučaju. Zovem policiju svaki put, pa kome pre dosadi.
  • Maja

    19.03.2023 14:57
    Pa bilo je pitanje dana.Sledeča je Fruška gora gde divljaju kvadovima…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.