Još traje potraga za muškarcima nestalim na Adi Huji

Još traje potraga za trojicom muškaraca koji su nestali kada se u subotu oko 23 časa prevrnuo čamac na Adi Huji.
Još traje potraga za muškarcima nestalim na Adi Huji
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Tom prilikom četvrti muškarac koji je bio u čamcu, uspeo je da se spase.
Major Miloš Kostić, komandir Polcijske ispostave za bezbednost na rekama, kaže za RTS da se nastavlja intenzivna potraga za nestalima.
"Angažovana je Jedinica za bezbednost na rekama, ronioci, pripadnici Sektora za venredne situacije, komplentna Policijska uprava za grad Beograd, kao i ostale službe koje mogu doneti neki rezultat u potrazi", navodi Kostić.
 
Kostić navodi da je pronađen jedna pojas za spasavanje ali se još proverava da li je u nekoj vezi sa nestalima.
 
Napominje da pre svakog isplovljavanja treba obratiti pažnju na vremenske uslove, najmanje 24 časa ranije treba ispratiti vremensku prognozu.
 
Policija apeluje i da treba voditi računa i koliki je kapacitet plovila kao i da se ne pije alkohol budući da važe ista pravila kao i za drumski saobraćaj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.