Dulić, Drobnjak i Janjić pravosnažno oslobođeni optužbi za zloupotrebu položaja

Nekadašnji ministar za zaštitu životne sredine Oliver Dulić, njegov pomoćnik Nebojša Janjić i v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak pravosnažno su oslobođeni optužbi.

Kako je saopštio Apelacioni sud, oni su oslobođeni optužbi za zloupotrebu službenog položaja.

Oni su bili osumnjičeni da su zloupotrebili službeni položaj od jula meseca 2009. godine do jula 2012. godine za izdavanje lokacijskih dozvola i saglasnosti građevinskih dozvola za postavljanje optičkih kablova duž državnih puteva preduzeću Nuba invest.
Posebno odeljenje za organizovani kriminal Apelacionog suda u Beogradu, nakon održane sednice veća, donelo je 31. januara ove godine presudu kojom je odbilo kao neosnovanu žalbu tužioca za organizovani kriminal i potvrdilo prvostepenu presudu.
  • Nika

    28.03.2023 10:31
    Nevinašca možemo očekivati na državnim funkcijama! Jednom nelegalno stečeni kapital u Srbiji ostaje zauvek kapital za uvećavanje!
  • Dejo

    27.03.2023 20:34
    Znaci ovako,Vucic je rekao da ce pohapsiti “zute lopove,narko dilere i mafiju”.Da li je iko zavrsio na robiji od navedenih?Niko nije zavrsio na robiji za ovih 13 godina vladavine SNS_a.Vucic nas je debelo lagao.
  • Limanac

    27.03.2023 18:57
    Smehotresno sudstvo
    Koliko im je trebalo decenija da donesu odluku i odbace tuzbu? A koliko za odbijanje tuzbe zbog preCednika veleizdajnika?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.