Porodici preti izbacivanje iz stana, iako je investitor priznao dugove

Beogradskoj porodici Pavlović preti iseljenje iz stana koji je prodao izvršitelj nakon što je investitor od koga su kupili stan priznao dugove svojim poveriocima.
Porodici preti izbacivanje iz stana, iako je investitor priznao dugove
Foto: 021.rs
Na to je upozorila organizacija "Za krov nad glavom".
"Porodica Pavlović je 2013. godine zaključila kupoprodajni ugovor i platila stan u zgradi u Gospodara Vučića 148, a pre nego što su uspeli da ga uknjiže, jedan od investitora zgrade je nakon legalizacije priznao dugove svojim poveriocima, pa ga je izvršitelj Nemanja Protić prodao", objavio je "Za krov nad glavom".
Izvršitelj u četvrtak u 12 časova dolazi da porodicu Pavlović izbaci na ulicu, iako su oni tražili da se izvršenje odloži.
 
"Protić ne negira ni činjenice, ni prava porodice Pavlović, ali je odbio njihov prigovor sa obrazloženjem da 'treće lice nije učinilo verovatnim da bi usled izvršenja pretrpelo nenadoknadivu ili teško nadoknadivu štetu koja bi bila veća od one koju bi zbog odlaganja pretrpeo izvršni poverilac'", kaže "Za krov nad glavom".
  • Pff

    29.03.2023 12:38
    Gde baš u toj baksuznoj ulici...
  • Građanin Toša

    29.03.2023 11:39
    "Porodica Pavlović je 2013. godine zaključila kupoprodajni ugovor i platila stan u zgradi u Gospodara Vučića 148, a pre nego što su uspeli da ga uknjiže, jedan od investitora zgrade je nakon legalizacije priznao dugove svojim poveriocima, pa ga je izvršitelj Nemanja Protić prodao."

    Ok, a kada su Pavlovići podneli zahtev za promenu vlasništva u katastru? Jer, očigledno je da su sa tim otezali duže nego što su trebali. Da nije tako, izvršitelj taj stan ne bi mogao da proda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.