Na jesen mogući vanredni parlamentarni i beogradski izbori?

Sve su ozbiljnija razmišljanja u vladajućoj koaliciji o mogućnosti da na jesen budu vanredni beogradski, ali i parlamentarni izbori.
Na jesen mogući vanredni parlamentarni i beogradski izbori?
Foto: 021.rs
Kako piše Nova, već se razmatraju i mogući datumi, ali konačnu odluku predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić doneće na osnovu istraživanja javnog mnjenja.
U ovom trenutku se razmatra nekoliko potencijalnih datuma.
Od kraja septembra do početka decembra mogli bi da se održe izbori, navodi list Nova.
  • Znamo

    31.03.2023 12:58
    Izbori
    Znamo predsednik drzi rec, nece bas mart ali hoce septembar.
    Sta hocete?
  • BGD 011

    31.03.2023 12:50
    Vucic sibicar...
    Jos jedna velika prevara SNS Hudinija, Vucica, koji bi najverovatnije u tom slucaju nastupio kao lider novostvorenog pokreta, nadajuci se da i sa te funkcije prevari narod, a onda smo totalno na----li. Nepresusne su ideje ovog velikog prevaranta i manipulatora kad treba narod prevaritu, koji je sve institucije u drzavi stavio pod svoju volju. A narod? Narod kao ovce u toru, poslusan.
  • Dejan

    31.03.2023 12:22
    Kurta i Murta zajedno jasu
    Normalno, jer posle ovoliko fabrikovanih afera iz centrale SNS-a Sapiću svima je jasno da mora "gospodin Đilas" ponovo da sedne u fotelju gradonacelnika Beograda. Dogovorio je to mesto sa AV kao uslov da u Skupstini podrzi njegovu politiku za predaju KiM separatistima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija