Uhapšen osumnjičen za paljenje automobila na severu Kosova

Policija je na severu Kosovske Mitrovice uhapsila osobu srpske nacionalnosti pod sumnjom da je palila automobile i ranije napala policiju vatrenim oružjem.
Uhapšen osumnjičen za paljenje automobila na severu Kosova
Foto: Pixabay
Iz policije je saopšteno da je uhapšen M. B. (1987), koji je osumnjičen i da je pre izvesnog vremena vatrenim oružjem ranio dvojicu policajaca.
Uhapšeni je i na spisku osumnjičenih za paljenje automobila u Zubinom Potoku, registrovana na lokalne RKS tablice.
Protiv uhapšenog je podneta krivična prijava za četiri krivična dela: učešće ili organizovanje organizovane kriminalne grupe, ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i napad na službeno lice u toku vršenja službene dužnosti.
 
Poslednjih dana u četiri severne opštine prijavljeno je više paljenja automobila sa tablicama RKS.
  • Cicka

    02.04.2023 17:39
    Tako oni lazno optuzuju Srbe , kuku nama lele sa njima a to i hoce i zato sve ovo rade , da nam se od njih smuci zivot i da na kraju kazemo e vala neka idu svi u persun samo sto dalje od nas , da ali da idu iz nase Srbije .Svejedno obavestiti Solea Dereka da ne ispadne da nismo rekli , covek nema pojma sta se radi .
  • Realista

    02.04.2023 07:38
    duplo golo
    Tuku njihovi al' tuku nas i naši!
  • R49

    02.04.2023 07:24
    Istakao se
    Neće valjda da prave barikade zbog ovog?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija