AMSS upozorio vozače na sneg i poledicu u više delova Srbije

Auto moto savez Srbije (AMSS) upozorio je vozače da je zbog snega saobraćaj otežan i usporen na području Beograda, Užica, Valjeva, Nove Varoši, Ivanjice, Sjenice i Novog Pazara i u planinskim delovima
AMSS upozorio vozače na sneg i poledicu u više delova Srbije
Foto: Pixabay
AMSS je apelovao na vozače da budu oprezni i zbog poledice, te im savetova da ne kreću na put bez dobrih zimskih guma i uređaja protiv proklizavanja točkova.
Na prelazima Horgoš i Kelebija sa Mađarskom, vozači kamiona čekaju pet sati da izađu iz Srbije.
Vozači kamiona, na prelazima Batrovci i Šid sa Hrvatskom čekaju pet, na prelazu Bačka Palanka jedan, u Bezdanu tri a na Bogojevu dva sata da napuste Srbiju.
 
Na prelazu Gradina sa Bugarskom, vozači kamiona čekaju sat i po da izađu iz Srbije. Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, dodao je AMSS.

Teme

sneg

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.