MUP: Vozač "lamborginija" nije vlasnik vozila, već jedna rentakar agencija

MUP je saopštio da je protiv dvadesetpetogodišnjeg vozača lamborginija Uroša Panića podneto više zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka.
Pripadnici Uprave saobraćajne policije detaljnim proverama utvrdili su da je protiv U.P. koji je vozeći automobil "lamborgini" snimao svoju nebezbednu i nepropisnu vožnju, a potom snimak objavio na društvenim mrežama, podneto više
zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka ili prekršajnih naloga zbog više desetina prekršaja učinjenih u saobraćaju, navodi MUP.
Kako dodaju, u toku su procedure koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo kako bi utvrdili ko je vozač koji je počinio sedam saobraćajnih prekršaja koji su izvršeni navedenim vozilom u periodu od 2. februara do 18. marta ove godine, a koji su otkriveni kamerama u sistemu video nadzora za detektovanje saobraćajnih prekršaja.
MUP navodi i da Panić nije vlasnik vozila.
 
"Inače, proverama je utvrđeno da vozilo marke "lamborgini" koje je 27. marta ove godine privremeno oduzeto od U.P. nije u njegovom vlasništvu, već jedne rentakar agencije", saopštila je policija.
 
Podsetimo, saobraćajna policija oduzela je krajem marta automobil marke lamborgini Uroša Panića, sina kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića Petra Panića, koji je nasilnički i bahato vozio ulicama Beograda i sve to snimio i objavio na društvenim mrežama.
  • Guki

    12.11.2023 22:01
    Nije važno ko je vlasnik
    Bez obzira ko je vlasnik vozila ono se oduzima vozaču a vlasnik tuži vozača za naknadu štete, tako bar pise u zakonu koji izgleda vazi samo za obične smrtnike, i još nešto posle toliko teških prekršaja vozač ne bi trebao da ima dozvolu
  • Pobesneli Laloš

    10.04.2023 13:09
    Pa šta čije je vozilo? Vozač je napravio silne prekršajesa tim automobilom. Ako neko vozeći moj auto napravi prekršaj, ja ću da iskijam kao vlasnik.
  • Svesna

    09.04.2023 17:33
    Sumnjive naknadne "provere"
    Inače, proverama je utvrđeno da vozilo marke "lamborgini" koje je 27. marta ove godine privremeno oduzeto od U.P. nije u njegovom vlasništvu, već jedne rentakar agencije", saopštila je policija. Koja to policija naknadno "proverava" čije je vozilo?. Pa, valjda su "kimčetu" prvo tražili vozačku i saobraćajnu dozvolu, iz koje bi odmah saznali da vozilo pripada renta car agencji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija