Pink emitovao spot u kom poziva na hapšenje novinara N1, Nove i Danasa

Na televiziji Pink objavljen je spot u kom se poziva na hapšenje novinara i urednika portala Nova.rs, dnevnog lista "Danas", televizija Nova S i N1.
Pink emitovao spot u kom poziva na hapšenje novinara N1, Nove i Danasa
Foto: Pixabay

Razlog je što kritikuju aktuelnu vlast i predsednika Aleksandra Vučića, piše Nova.rs.

Istovremeno, nepoznati autor spota, pokušao je da poistoveti kritiku vlasti sa činjenicom da je vlasnik Informera Dragan J. Vučićević odbio da plati kaznu po privatnoj tužbi za koju je krivično osuđen. Takođe su pozvali na uvođenje verbalnog delikta.

U pomenutom spotu objavljeni su delovi emisija emitovanih na TV Nova, kao i naslovi objavljeni na portalu Nova.rs, Danas i N1, uz ocenu "da su oni koji stoje iza ovoga i koji su sve ovo objavili i dalje na slobodi". 
 
Autor je u spotu istakao kako mediji u vlasništvu Junajted grupe "seire nad sudbinom" Vučićevića koji je, prema njihovoj verziji realnosti, osuđen na zatvorsku kaznu zbog istine.
  • predlagač

    13.04.2023 21:50
    kazem
    ako dodje do promene vlasti da se izvrsi totalna lustracija svih institucija. od obicnog referenta preko direktora pa sve do glavnih. svi oni su isti i svi imaju podjednake uloge. preletanje zabraniti.druge nema.
  • Ralle

    08.04.2023 08:55
    Hoce li se stideti jednog dana? Dotakli su dno dna....jel to novinarstvo..slepo izvrsavati naloge jer bi se to nekom, mozda svidelo, bez koriscenja svog mozga pravac u demenciju koja vec dugo vlada..na zalost..
  • Dr

    07.04.2023 12:53
    Ne mešam se u politiku
    Ali u Srbiji novinarstvo nepostoji. Postoje dve etablirane grupe (ako postoji treća ta ne može da se čuje i vidi) plaćenih pljuvača.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija