VIDEO: Odbornik Zavetnika udario odbornika SNS-a u Aranđelovcu

Nemanja i Ognjen Zečević, sinovi poslanika Zorana Zečevića iz Zavetnika, pretili su i fizički napali odbornika Srpske napredne stranke, na sednici Skupštine opštine Aranđelovac, preneli su mediji.
Incident se dogodio tokom rasprave o drugoj tački dnevnog reda – Izrada izmene prostornog plana Opštine Aranđelovac, prenosi Danas.

Na snimku se vidi koškanje, pritrčavanje i kako Nemanja Zečević, odbornik u lokalnoj skupštini, pritrčava i šutira u leđa, pa udara pesnicom u glavu odbornika SNS Mikicu Vasića koji je potom pao.

"Današnja sednica Skupštine opštine Aranđelovac je prekinuta zbog skandaloznih govora predsednika opštine Bojana Radović, narodnih poslanika SNS-a Milosava Milojević i Jelene Milivojević, odnosno zbog odbornika SNS-a Mikice Vasića koji je napravio incident a koji je dalje izazvao fizičku reakciju svih odbornika Skupštine", tvrde Zavetnici u saopštenju.
 
"Kao opštinski odbor Srpske stranke Zavetnici i odbornici Skupštine smatramo da ovakvo ponašanje predsednika opštine, narodnih poslanika i odbornika Srpske napredne stranke govori u prilog tome koliko ne poštuju građane koji su ih glasali kao ni instituciju Skupštine opštine. Najoštrije osuđujemo izlive mržnje, manipulacije i lažnih optužbi pomenutih članova Srpske napredne stranke", dodaje se u saopštenju Zavetnika.

Teme

tuča
  • limanac IV

    11.04.2023 07:46
    Spski svet...
  • Olivera

    10.04.2023 17:35
    Ista skola
    Zavetnici napredjacki djaci
  • Tišina u stroju

    10.04.2023 17:32
    Dok ja pričam
    Slabo, slabo, moraju više gledati filmove Buda Spencera pa da vide šta je prava makljaža.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.