Nikola Petrović reagovao na KRIK-ov tekst o vezama s Markosom

Nikola Petrović, biznismen i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, reagovao je na tekst KRIK-a, u kome je navedeno da je poslovno sarađivao sa Dejanom Stanimirovićem, zvanim Markos.
"Dejan Stanimirović do 2007, do kada sam bio u kontaktu sa njim, nije bio ni optužen niti osuđen za bilo šta – pa ni za šverc kokaina, tako da nikako nisam mogao 'imati firmu sa kriminalcem'. Firma je ugašena pre 13 godina, a ja ga nisam video punih 16. Ne znam šta je sve kasnije taj čovek u životu radio, niti mogu da budem odgovaran za njegove dalje postupke i svako objektivan mene ne bi ni dovodio u vezu sa njegovim eventualnim kasnijim postupcima", naveo je Petrović, prenosi N1.
On je naveo da "povezivanja njega sa čovekom koji je u tekstu KRIK-a okarakterisan kao švercer, kriminalac, opasan momak koji je pod misterioznim okolnostima ubijen u Kolumbiji – dovodi kako njega, tako i njegovu porodicu u opasnost, a javnost u zabludu".
"Takođe, moram da primetim da nigde u tekstu nema nijedne zvanične potvrde o bilo kakvim kriminalnim aktivnostima koje su stavljene na teret tom čoveku", naveo je Petrović.
 
Dodao je da je "netačno da država od njegovih firmi otkupljuje struju i da nijedno privredno društvo u njegovom vlasništvu nema ugovor sa državom o otkupu električne energije".
  • www

    15.04.2023 17:26
    Ko veruje, veruje
    Očigledno je nikola kum od posebnog značaja, pa "nema" komentara.
  • Rade

    14.04.2023 22:15
    Eh
    Zaboravio da kaže da je ovo u stvari napad na Vučića i državu i da iza svega stoje Šolakovi mediji.
  • Ja

    14.04.2023 20:27
    Sve ti verujemo kume..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.