Rada Trajković: Policija na aerodromu ponovo zadržala moju ćerku

Savetnica ministra za zajednice i povratak u Vladi Kosova Rada Trajković objavila je da je danas na beogradskom aerodromu policija zadržala njenu mlađu ćerku pre nego što se ukrcala na let za London.

Ona je u objavi na Tviteru navela da njenoj ćerki "pod pretnjom konfiskacije" nije bilo dozvoljeno da koristi telefon niti da kontaktira konzularno odeljenje britanske ambasade u Beogradu.

"Puštena je nakon zadržavanja u maloj sobi gde se čekao poziv MUP i BIA o tome da li treba da bude puštena ili ispitana kao 'bezbednosno-interesantna' osoba", kaže Trajković.

"Privatna građanka koja ne živi u Srbiji i ne bavi se politikom", navela je predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova.

  • Selo

    18.04.2023 23:59
    Radu za ministra poljoprivrede
  • MomciloNS

    17.04.2023 15:03
    Rada ne vodi računa o troškovima. Puno su jeftiniji letovi iz Londona za Prištinu. A mama tamo živi, pa je logično. Ili je nešto drugo u pitanju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.