Vojska Srbije traži civilne radnike

Generalštab Vojske Srbije (VS) raspisao je javne konkurse za zapošljavanje.
Vojska Srbije traži civilne radnike
Foto: 021 (ilustracija)

Raspisani su konkursi za prijem lica iz građanstva na pozicije civilnih lica u Upravi za telekomunikacije i informatiku (J-6) i Centralnoj logističkoj bazi, saopšteno je danas.

U Upravu za telekomunikacije i informatiku (J-6) primaju se kriptolozi sa obrazovanjem u oblasti matematičkih i računarskih nauka, odnosno elektrotehničkog i računarskog inženjerstva.

U Centralnoj logističkoj bazi popunjavaju se radna mesta vozača, mehaničara za municiju i minsko-eksplozivna sredstva, mehaničara za pogonsku opremu i instalacije, tehničara za elektronska sredstva, rukovalaca parnih kotlova, stolara i inženjera u oblasti energetike.
 
Na konkurse se mogu javiti punoletni državljani Srbije koji imaju odgovarajuću stručnu spremu i zadovoljavaju sve ostale uslove konkursa.
 
Izabrani kandidati će biti primljeni u radni odnos na neodređeno vreme, u svojstvu civilnih lica na službi u VS, sa mestom službovanja u Beogradu.

Opšti i posebni uslovi, način konkurisanja, sprovođenje izbornog postupka i ostala neophodna obaveštenja u vezi sa konkursima dostupni su na sajtu Ministarstva odbrane.

  • zgađen

    02.05.2023 07:16
    Kad mogu specijalci
    A jel mogu da konkurišu i oni sa završenom osmogodišnjom školom?
  • xqt

    02.05.2023 07:10
    @ Goost
    Pa i ti znaš da kuckaš po tastaturi, a i nevaspitan si. Konkuriši.
  • zztop

    01.05.2023 23:10
    Ne bi vučeviću podnosio raport makar leba nejeo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.