Dečak poginuo kod Brusa: Ukrao automobil, sleteo sa puta i više puta se prevrnuo

Četrnaestogodišnji dečak iz Brusa poginuo je, nakon što je ukrao i vozio automobil razrednog starešine svog brata u srednjoj školi, saznaje Blic.
Dečak poginuo kod Brusa: Ukrao automobil, sleteo sa puta i više puta se prevrnuo
Foto: 021.rs
Prema pisanju Blica, dečak je nastradao zbog neprilagođene brzine i neiskustva u mestu Kobilje na četiri kilometra od Brusa, kada je izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i više puta se prevrnuo.
"Izvučen je iz havarisanog vozila, odvezen do Doma zdravlja, gde je nažalost konstatovana smrt", kaže izvor Blica.
Blic prenosi da je dečak automobil ukrao od profesora u srednjoj školi koji je razredni starešina njegovom bratu.
  • Ana

    06.05.2023 18:34
    Samo u Srbiji
    Kad upises voznju instruktor te pita “da li vec znas da vozis?”. Roditelji, nemojte uciti decu da voze automobil, prepustite to instruktoru voznje u uzrastu koji je propisan zakonom. Viznja prva, druga po livadi sa sinom u krilu deluje zabavno, ali kad se ovako nesto desi kuku-lele..
  • Keva

    06.05.2023 14:47
    Deco draga šta radite

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.