Mihajlović najavila izlazak na izbore ako budu na proleće

Bivša ministarka i potrepredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović rekla je u emisiji Iza vesti na N1 da će organizacija koju osniva izaći na vanredne parlamentarne izbore.
Mihajlović najavila izlazak na izbore ako budu na proleće
Foto: 021.rs
Govoreći o političkoj organizaciji, čije formiranje je ranije najavila, Mihajlović je rekla da još nije odlučeno da li će u pitanju biti politička partija ili pokret, ali da će biti promovisana najkasnije do kraja godine.
Upitana o mogućem učešću na izborima, ona je kazala da ukoliko vanredni parlamentarni izbori budu održani na proleće, učestvovaće na njima.
"Ako budu na jesen to je previše rano. Nigde ne treba leteti. Morate se dobro organizovati, to traži vreme. To ne možete da uradite za par meseci", objasnila je Mihajlović.
 
Mihajlović, koja je nedavno tražila da posle 13 godina bude izbrisana iz članstva SNS, rekla je da osniva organizaciju koja će biti na levom centru, a koja će moći da utiče na kreiranje politike u Srbiji.
 
Ona je istakla dve najvažnije stvari koje će joj biti u fokusu  – put Srbije u Evropsku uniju i bavljenje stvarima koje interesuju građane.
 
"Moje mišljenje je da Srbija mora da ide ka Evropi. Srbiji je mesto u Evropi i na zapadu i to je prva stvar koja je jako važna. Druga stvar koja je jako važna je fokus na ono što građane zanima. Imate stvari koje su građanima važne, a političare ne zanimaju", kazala je Mihajlović i precizirala da su to obrazovanje, socijalna politika, zelena tranzicija, nove tehnologije.
  • Bojan

    10.05.2023 09:23
    Puj pike ne vazi
    Izasla gospodja iz kriminalnog klana i sada misli da je abolirala i oprala sebe. Da snosis odgovornost za sva pocinjena nedela prema zemlji i narodu dok si bila na drzavnoj funkciji preletacice. Zabrana javnog delovanja za ovakve moralne pigmeje i agente stranog uticaja, jer opet hoce da se docepaju poslanickog imuniteta i da budu nedodirljivi pravosudnim organima.
  • Haralampije

    10.05.2023 08:35
    Vidiš li ti Zoko koliko je ovde bivših? Što predsednika, što premijera, ministara, što članova, što… I svi nešto kukumaču, muljaju, ulaguju se i svetu i partijama, a u želji da se ponovo ukopčaju negde.
    Nedostaje im. Ne zbog sebe. Neeeee… Oni to zbog nas. Za naše dobro!
    Ajd’ malo sada i ti.

  • Profa

    10.05.2023 08:21
    Trinaest godina je ona sebi gradila karijeru.
    I ko sada da glasa za nju? Oni protiv kojih je bila? Ili oni uz koje je bila?
    Kanda joj ostali samo studenti sa Megadensa ili ako je i tamo stigla, sa Akademije mlađanih lidera?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.