ANKETA: Treba li ukinuti društvene mreže na mesec dana

Ministarka zdravlja Danica Grujičić predložila je ukidanje Fejsbuka, Tvitera, Instagrama i Tiktoka na određeni period.
ANKETA: Treba li ukinuti društvene mreže na mesec dana
Foto: Pixabay
Ona je ovaj predlog dala nakon dve masovne pucnjave.
"Možda je potrebno na jedno mesec dana prekinuti sve i Fejsbuk, i Instagram, i Tiktok, i Tviter. Mesec dana restarta, neka se vrate nekim normalnim akcijama. Tiktok je u žiži javnosti, ništa nije bolji ni Tviter. Imate ljude koji su frustrirani, koji tu svoju frustraciju iskaljuju, umesto da odu kod psihologa i lepo popričaju", rekla je Grujičić.
"Nemojte slati mrziteljske poruke po mrežama. Možda je trenutak da se sve te mreže ukinu u Srbiji, bar na neko vreme. Neko će reći 'ona je radikalna uvek je bila takva'. U medicini, ako ne postoji hijerarhija i protokoli, mi gubimo pacijenta a mi doktori nemamo taj luksuz", rekla je ministarka zdravlja.
 
Mi vas pitamo treba li ukinuti društvene mreže na mesec dana. U komentarima nam recite zašto se slažete ili ne slažete sa ministarkom Grujičić.
 

Anketa

Treba li ukinuti društvene mreže na mesec dana

  • w/e

    11.05.2023 21:00
    lol
    Zasto ne bismo odma ukinuli struju, ipak bez el. struje nema interneta.
  • Vesna

    11.05.2023 18:08
    Obavezno
    Ukinuti treba sto pre. Zbog tih mreza poludelo i matoro mlado. A najgore za odrazava na mlado jer nista ne znaju niti ih zanima. Postali su agresivni ne sljive nikoga. Ne znaju da vode ragovor uzivo, zamutavili su. Sto su gori to im je vise kul, top...upropasteni suuuu!!!!
  • VladaR

    11.05.2023 16:35
    Ja sam za to da se ukine internet na 30 dana. To je pravo resenje!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija