VIDEO: Objavljen novi snimak hapšenja šest makroa u Beogradu

Policija u Beogradu uhapsila je šest pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog posredovanja u prostituciji, a sada je objavila još jedan snimak hapšenja.
Sumnja se da je ova šestorka od septembra 2022. do maja 2023. godine vrbovala ženske osobe da se bave prostitucijom, a potom iznajmljivala stanove na teritoriji Beograda u kojima su se one nalazile sa klijentima.
Oni su preko društvenih mreža oglašavali prostituciju, podvodili više od 10 devojaka kojima su organizovali prevoz do klijenata.
 
Šta je sve pronađeno prilikom pretresa njihovih prostorija, možete pogledati u posebnoj vesti OVDE.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Milan

    11.05.2023 13:25
    @BANDERAŠ
    Potpuno si u pravu, u svemu. Ali, neko je nedavno napisao da "Švedska namerava da zabrani prostituciju" ! Ako je to tačno, možda su u pravu oni koji tvrde da se svet ujedinjuje ispod zastave "Zbogom pameti".
  • Dragan

    11.05.2023 13:18
    Legalno vs. ilegalno
    Čoveče, legalizujte to i uredite, zaštitite te devojke i mušterije, naplatite porez! Zabranjivali to ili ne, uvek će toga biti, legalno ili ilegalno. Jedino, ako se legalizuje, više neće moći da se uzima reket, ne može policija povremeno da ima uspešne akcije... i sl.
  • Banderaš

    11.05.2023 10:59
    Uvek glupi
    Kada država živi na način od pre 200,300 godina i ne prati promene,dolazi do tragedija kao što smo doživeli prošle sedmice i koje doživljavamo svakoga dana.
    Od početka godine (4 meseca je ubijeno 17 žena u srbiji). I država nema namere da to zaustavi.
    Ako bi država legalizovala prostituciju,uvela zdravstvenu kontrolu,plaćanje poreza i penzija,zaveo bi se red ,smanji kriminal,svi bi profitirali i država,penzioni sistem,mušterije,a najviše žene koje bi bile zaštićene i neiskorišćene.
    Zašto se ne ugledamo na najbolje Švajcarska,Holandija,Danska,Švedska nego na najgore Bosnu,Albaniju,Makedoniju,Crnu Goru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.