Orlić o izbornoj skupštini SNS 27. maja: Važne odluke najbolje i najvažnije stranke srpskog naroda

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je da će na izbornoj skupštini SNS-a, zakazanoj za 27. maj, biti donete važne odluke i planovi i programi za politički rad u narednim godinama.
"Najbolja i najvažnija stranka srpskog naroda i svih građana Srbije, a SNS je upravo to, ima obavezu da državu vodi dalje putem napretka, da sačuva i nadogradi sve rezultate koje smo već napravili", rekao je Orlić za današnji Alo.
Orlić je naveo da će nakon toga početi formiranje "velikog narodnog pokreta", čije osnivanje najavljuje predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić, i dodao da će taj pokret okupiti "sve ljude kojima je Srbija na prvom mestu".
Govoreći o mitingu koji je najavio Vučić, koji će biti održan dan pre izborne skupštine SNS-a, Orlić je ocenio da će to biti "veličanstven, najveći i najlepši skup u istoriji Srbije" i da će doći mnogo ljudi sa svih strana.
 
"Svi ti ljudi, odgovorni, vredni, pošteni i časni, koji jesu ubedljiva većina u ovoj zemlji, stoje uz svoju državu, svog predsednika i našu zajedničku borbu za Srbiju koja pobeđuje", ocenio je on.
  • John Holmes

    14.05.2023 20:16
    Neistina
    Bar da si jednu istinitu reč rekao, sve je apsolutna laž.
  • Zoran

    14.05.2023 14:23
    Sns
    Delujete kao sekta ,decu u višnjickoj banji ucenjujete da se uclane u stranku ukoliko žele da upišu decu u vrtić...Najgori šljam ste okupili i parazite i sve što nema kicmu jer vam sujeti godi da vas uzdizu i u zvezde kuju pa makar to bilinpolusvet i pljam znajuci da ce ti da ako treba zgaze i preko roditeljani potomstva za malo svetla na vasojn pozornici..nekad bio sps pa dos pa najgori DS ali i njih ste prevazišli tako da deluju ko bebe za vas iz SNS!!!
  • Bibilibi

    14.05.2023 10:54
    Strašno!
    Koji lik!!!! Kako ga nije sramota!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.