Iz Eparhijskog doma u Vranju ukradeno pet miliona dinara

Nepoznata osoba je u periodu od 12. do 15. maja iz sefa u kancelariji blagajne Eparhijskog doma u Vranju uzelo 5,25 miliona dinara u raznim apoenima, potvrdilo je Više javno tužilaštvo.
Iz Eparhijskog doma u Vranju ukradeno pet miliona dinara
Foto: 021.rs
To je utvrđeno na osnovu dostavlјenih popisnih lista, piše Blic.
Dežurni javni tužilac je izvršio uviđaj lica mesta u prisustvu inspektora Policijske uprave Vranje.
"Izvršena je kriminalističko-tehnička obrada lica mesta, naloženo izuzimanje video zapisa sa sigurnosnih kamera Eparhije, izuzimanje i obrada bioloških tragova, dostavlјanje popisnih listi, kao i obavlјanje razgovora sa zaposlenima u Eparhiji", kažu.
 
Policija po nalogu tužilaštva preduzima operativne radnje na otkrivanju izršioca krivičnog dela teška krađa, kažu u Višem javnom tužilaštvu. 
  • Licemerje

    24.05.2023 13:48
    srednje ime
    @Vlada

    Samo tako, samo laj kada je to jedino što je ta šupljina koju nosiš na ramenima sposobna da proizvede. Tvoje vaspitanje, agresivno ponašanje i dugačak jezik je makar ovde dobro poznat, dovoljno si glup i nezreo pa ne umeš da ga prikriješ ali sviđa mi se zato što si počeo pisati u množini, udžbenički primer deluzije i psihopate koji je uveren da je većina slična baš njemu.
  • @ Licemerje

    16.05.2023 21:04
    i srednje ime
    SPC je oduvek važilo kao najveca "poštenjačina" kojoj je vlast jedina ozbiljna konkurencija. Pošteno i bez pitanja uzmu iz budžeta koliko god im se prohte. A ne moraju ni da se potrude da obijaju sef. Ma milina jedna...
  • Vlada

    16.05.2023 18:15
    @Licemerje

    Iako u tvojim komentarima sve seva od projekcije, nećemo pasti u zamku da mislimo da su tvoji roditelji odvojili i trunku vremena da te vaspitaju - mada su se mogli raspitati o nekom efikasnijem metodu prekida trudnoće, pa da i nas poštede bavljenja tobom kao što su sebe poštedeli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija