Vučić otkazao današnju "južnobanatsku turneju" zbog Kosova, biće samo na mitingu u Pančevu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je više poseta najavljenih za danas po Južnom Banatu, ali će stići na "veliki narodni miting" u Pančevu.
Vučić otkazao današnju "južnobanatsku turneju" zbog Kosova, biće samo na mitingu u Pančevu
Foto: 021.rs

Ranije je bilo najavljeno da će Vučić danas biti u poseti Beloj Crkvi, Vršcu, Alibunaru, Debeljači, Barandi, a potom u 18h stiže u Pančevo.

Trebalo je da, tokom južnobanatske turneje, otvori sportsku halu u Beloj Crkvi, obiđe jednu porodičnu fabriku u Vršcu, otvori rekonstruisani objekat za decu i mlade sa invaliditetom "Inkluzivno-edukativni centar Alibunar", te obiđe poljoprivredna gazdinstva u Debeljači i Barandi.
U planu je bilo obraćanje građanima u Pančevu.
 
"Zbog složene bezbednosne situacije na Kosovu i Metohiji, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić održaće tokom dana više sastanaka sa domaćim i stranim političkim faktorima u pokušaju stabilizacije situacije, te će zato danas prisustvovati samo velikom narodnom mitingu u Pančevu, koji je zakazan za 18 časova", naknadno je saopšteno iz kabineta Vučića.
  • Mićo

    20.05.2023 07:10
    Predsednik je kao pokvareni stabilizator. Pročitan je, go je. On je destabilizator.
  • BGD 011

    19.05.2023 21:25
    Laz, laz, laz...
    Vucic laze da zbog desavanja na Kosovu otkazuje posetu juznobanatskom okrugu. Vucic je u panici zbog osvescivanja naroda i danasnjeg mitinga. Vucic je u strahu da gubi vlast, a vidljivo je da se SNS tiranija urusava, i da ce morati da odgovara za sve sto je cinio drzavi i narodu Srbije. Dovoljno je samo prisetiti se nedavnog ubijanja dece u OS "Vladislav Ribnikar" i potpunog ignorisanja da se pojavi ispred skole i pokloni nastradalim malim andjelima, upali svecu i ostavi cvet. Strah je bio jaci da ce biti izvizdan. Covek bez empatije.
  • boger

    19.05.2023 15:53
    Ex naftalin
    Kada god se oseti ugroženo svaki srpski vd vladar izvuče džoker -Kosovo. Sudbina Kosova je zapečaćena 1999. kumanovskom kapitulacijom režima čiji je istaknuti deo bila sadašnja ekipa na vlasti. Znaju oni itekako šta su potpisali samo se nadaju da NATO sada ima preča posla nego da ih na-to podseća. Kao i obično, greše u računici, pošto nisu sposobni da sagledaju situaciju dalje od trenutne lične koristi. Neverovatno je da ovaj narod tri decenije naseda na iste obmane. Što reče onomad pok. Đinđić: "Ne može to besplatno, to je cena naše gluposti."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija