Đokovići o vraćanju teniskog centra Beogradu: Doneli smo nimalo laku odluku, usmereni na nove ideje

Novak Đoković oglasio se povodom napuštanja Teniskog centra "Novak" u Beogradu.
Đokovići o vraćanju teniskog centra Beogradu: Doneli smo nimalo laku odluku, usmereni na nove ideje
Foto: Beta/AP

"Kompanija 'Tara 2016 S', u vlasništvu Novaka i Jelene Đoković, donela je odluku da vrati Gradu Beogradu zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak na Dorćolu. Dugo smo promišljali i doneli ni malo laku odluku da prestanemo s radom i vođenjem zemljišta, objekata i čuvanjem teniske oaze posle više od deset godina. Sa velikom zahvalnošću vraćamo zemljište Gradu Beogradu", navodi se u saopštenju, prenosi Nova.

Na ovom mestu je, kažu, desetine hiljada dece treniralo tenis i zajedno sa svojim roditeljima stvaralo uspomene i uspehe koji će trajati zauvek. 

"Organizovali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocene za organizaciju, a najlepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije slali smo u ceo svet. Na to smo ponosni. Zahvaljujemo se svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Grada Beograda, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci svih prethodnih godina. Hvala hiljadama ljudi koji su provodili vreme u teniskom centru i zajedno sa nama napredovali, stvarali nezaboravne trenutke. Na kraju, ogromnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima koji su verovali u naš projekat i viziju", poručuju i dodaju da su sigurni da će ovo mesto ostati "sportska duša Dorćola i Beograda".
 
Upravni odbor "Tare 2016 S" će fokus rada usmeriti na nove projekte od kojih će neki nastaviti da se bave teniskim razvojem dece i omladine.
 
Nije objašnjeno da li je ovo bila planirana odluka ili je doneta na prečac. Nije objašnjeno ni, piše Nova, šta će biti sa zaposlenima i šta će biti sa samim klubom.
  • Rrrur

    19.05.2023 14:44
    Nebrinite to će Janko da preuzme.
  • Mrcke

    19.05.2023 13:44
    Da je pametan kao što nije, nogom ne bi kročio u ovu septičku jamu narednih 30 godina.
  • Pera

    19.05.2023 13:16
    @Džo
    Zbog takvih kao ti koji kažu da su vlast i opozicija isti, u ovoj zemlji nikad nece biti bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija