Gašić o masovnim pucnjavama: Osećam odgovornost kao roditelj, policija učinila sve da zaštiti decu

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je danas u Skupštini Srbije, gde poslanici razmatraju izveštaj o bezbednosnoj situaciji, da oseća odgovornost kao roditelj.
Gašić kaže da oseća odgovornost kao otac trojice sinova i kao deda četvorice unuka.
"Odgovoran sam kao član ovog društva", rekao je Gašić.
On je onima koji traže njegovu smenu rekao da lepo kažu da žele da sastavljaju Vladu Srbije i pitao kakve veze direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin ima sa tragedijama.
 
Gašić je rekao da misli da treba da se traži način kako da se ovakve tragedije više ne ponove.
 
"Boriću se da opravdam da je policija, Ministarstvo unutrašnjih poslova učinilo sve - i sve edukacije i sve na zaštiti dece u celoj Srbiji", rekao je Gašić.
 
Na pitanje da li je neko štitio ubicu iz Mladenovca, Gašić je rekao da je čitao prijave protiv njega, ali da je on tada bio maloletan, a da policija ne može da postupa bez naloga.
  • max

    24.05.2023 10:05
    KERAMIKA JE KERAMIKA
    Trebao si se Gašiću držati keramike i ćutati, jer je i to vrh za tebe.
  • Sima

    24.05.2023 00:03
    Sramota je velika Gašiću
    Da si čovek kao što se predstavljaš, da imal imalo svesti i savesti ti bi prvog dana podneo ostavku. Zato treba da se stidiš što to nisi učinio!
  • Miloš

    23.05.2023 22:28
    Ne, ne, Gašiću, ja sam odgovoran kao "član ovog društava", a ti kao ministar policije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija