Vučić: Bio sam u "Ribnikaru", nema potrebe da se pravdam

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je obišao, bez kamera, Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" u kojoj je 3. maja učenik ubio deset osoba a više njih ranio.
Vučić: Bio sam u "Ribnikaru", nema potrebe da se pravdam
Foto: 021.rs
On je za RTS kazao da "nema potrebe da se nekome pravda", te da, kako je naveo, "ni danas nije vodio kamere" tokom posete porodicama ubijenih u selima Dubona i Malo Orašje.
Prema njegovim rečima, u Ribnikaru su bili ljudi iz bezbednosti, diektorka škole, nekoliko nastavnika...
 
"Upisao sam se u knjigu žalosti, obišao mesto strašne tragedija ali nema potrebe da se pravdam bilo kome ko misli da ima monopol na tugu i da objašnjavam da sam normalan čovek, da imam troje dece i da sam noćima plakao i borio se koje mere da donesmo i nešto promenimo", kazao je.
Rekao je i da je obišao porodice ubijenih u selima Dubona i Malo Orašje kraj Mladenovca, te ponovio da će tražiti najstrožu kaznu za onog ko je ubio osam a ranio više osoba u tim mestima.
 
"I kao građanin i  kao predsednik Srbije ću tražiti za onog ko je to učinio i za one koji su ga naoružavali i za one koji su to pomagali na različite načine najveće moguće kazne. To sam obećao ljudima", rekao je Vučić.
 
Kazao je da će se boriti "svim svojim autoritetom i snagom" za maksimalne kazne, te da će to uvek isticati kao građanin, "bez direktnog mešanja" (u pravosuđe).

Komentari 35

  • Mitke83

    24.05.2023 12:38
    Ti moras da pravdas covece ti si predsednik ustvari trebao bi biti,a ustvari ti si jedna velika velikaaa 0
  • Jelena

    24.05.2023 10:01
    Koja sramota i blam!
    Koja sramota i blam ne mogu da verujem. Nekad se pitam da li je ovaj čovek uopšte normalan.
  • što

    24.05.2023 09:26
    je
    više kleveta i laži (svojim očima gledamo) Vučko nam je miliji i draži ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija