Vučić se izvinio Beograđanima: U petak posle 14h očekuje se potpuni kolaps

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se, gostujući na Pinku, izvinio Beograđanima, jer se "sutra posle 14 sati očekuje potpuni kolaps u svim delovima grada".
"Izvinjavamo se, mi to jednom u četiri ili pet godina radimo. Videćemo da li će biti šetnje, ako bude onoliko koliko mislimo da će biti, šetnja neće biti moguća, ali videćemo", rekao je Vučić.
On je ponovo pozvao ljude koji su ucenjeni da ne dođu na sutrašnji skup.
Govoreći o rijaliti programima, rekao je da je razgovarao i sa vlasnikom Pinka.
 
"I zamolio sam ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Zamolio sam ga pre nego što se o tome razovara u okviru REM-a, zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo“, naveo je.
 
Vučić je danas primio Srbe sa Kosova i Metohije koji su pešice došli na skup "Srbija nade".
 
On je na svom nalogu na Instagramu objavio slike iz Predsedništva i napisao da je ponosan na to što čuvaju srpska ognjišta, brinu o Srbiji i što Srbiju, uprkos svim pritiscima, toliko vole.
 
 
"Izdržali ste preko 300 kilometara da bi pokazali kolika je vaša ljubav prema Srbiji. Beskrajno sam zahvalan vama i vašim porodicama na hrabrosti i spremnosti da sebe postavite kao štit za celu našu zemlju", napisao je Vučić na svom nalogu buducnostsrbijeav.
  • sun cu

    26.05.2023 10:09
    Diktator se izvinjava koja farsa, preti otkazima o nima koji ne budu ucestvovali, jadno!!!! Sve demonstracije u principu treba da budu spontaneous dobrovoljne a ne pod pretnjom, jadna Srbijo!!!!
  • ovdašnji

    26.05.2023 09:36
    Ratko
    Zar si stvarno mislio da paore briga za narod ,oni su svoje ostvarili u dogovoru sa AV i sad će opet glasati za njega,jeftin igrokaz za široke mase uz blokadu tih istih širokih masa ,za svoju korist i u dogovoru sa ,zna se
  • MileBukovac

    26.05.2023 09:29
    A hoće li policija kontrolisati autobuse sa eskurzijama i voditi na vanredne tehničke preglede ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija