Vučević: SNS će se uključiti u Narodni pokret čiji će lider biti Vučić

Novi predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da će se ta partija uključiti u Narodni pokret i da predsednika Aleksandara Vučića vidi kao lidera tog pokreta.
"Prirodno je da su postojale emocije kada neko napušta stranku. On je neće voditi kao predsednik, kao prethodnih 11 godina. Bilo je mnogo emocija među delegatima i članovima stranke, to je na neki način priznanje Aleksandru kako je radio i vodio stranku i izgradio odnos sa članstvom. Ono što sam ja u svom govoru nakon izbora rekao je da se te emocije ne uzburkaju previše, to nije nikakav razvod, rastanak, već jedna mirna tranzicija, on ostaje član SNS", rekao je Vučević. 
Kako je rekao Vučević, SNS je doneo odluku da se uključi u narodni pokret gde vide Aleksandra Vučića kao lidera. 
"Nema tu rastanka pa da je sada neko uplašen. Gledaćemo da stranka nastavi da radi u istom ritmu, sa istom politikom, ova kadrovska rešenja su deo stranačke politike kontinutiteta. Sada da li će neko od nas biti sposoban da da svoju energiju, da neko doda lični pečat, to će vreme pokazati. Čuvaćemo SNS kao najjaču stranku u Srbiji i motor razvoja Srbije", izjavio je Vučević.

Komentari 79

  • Limanac

    31.05.2023 08:38
    Pa koja je razlika između tog ,šta li je, što osniva AV i SNSa?
  • Zokins

    30.05.2023 19:56
    Istorija
    To smo već imali u socijalizmu i zvalo se SSRNJ mada nije ničemu služilo.
  • Gorm

    30.05.2023 14:35
    Ti si Vučeviću jedini čovek u Srbiji kome je uspelo da mu se jezik izliže

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.