Vučić ponovo poziva na dijalog, ali poručuje da ne popušta pod pritiscima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je još jednom na dijalog "sve one odgovorne u našem društvu" i poručio da razgovorom "pruže šansu stabilnosti naše zemlje".
Vučić ponovo poziva na dijalog, ali poručuje da ne popušta pod pritiscima
Foto: 021.rs

"Poštovani građani, bilo je mnogo toga što nas je u prethodnim nedeljama delilo i razdvajalo. Vreme je da se ujedinimo i da zajedno rešavamo probleme. Zato pozivam na razgovor sve one odgovorne u našem društvu koji dijalogom mogu da pruže šansu stabilnosti i daljem napretku naše zemlje", rekao je Vučić u objavi na Instagramu, prenosi N1.

On je upozorio da će "sledeća nedelja biti teška za nas".

"Imaćemo mnogo obaveza, razgovora sa svim evropskim liderima, od Bratislave Kišinjeva, razgovora sa Makronom, Šolcom, do borbe za naš narod na Kosovu i Metohiji", najavio je Vučić.
 
Predsednik se zahvalio građanima na "ogromnoj podršci" i tome što "ljudi razumeju koliko se borimo za našu Srbiju".
 
Ranije danas šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić poručio je da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nema razgovora dok ne budu ispunjeni zahtevi građana i da su opozicione stranke koje učestvuju u organizaciji protesta "Srbija protiv nasilja" jedinstvene u tom stavu.
 
"Za one uplašene koji se boje i koji se pitaju hoćemo li odustati i popustiti pod pritiscima, moj odgovor je: 'Nema predaje, i nikada predaja nije dolazila u obzir'", poručio je na kraju objave na Instagramu Vučić.

Podsetimo, on je u petak ispred Skupštine Srbije na mitingu SNS opoziciju "o kojoj misli sve najgore", a koja organizuje proteste "Srbija protiv nasilja" pozvao na dijalog, ali im je i poručio da neće biti prelazne vlade i smene vlasti na ulici.

Komentari 54

  • Deki

    28.05.2023 22:05
    Deks
    Mamu bi dao al vlast nikada
    O D L A Z I!!!
  • zztop

    28.05.2023 21:46
    Kume eno ga na pinku turpija pilu naopako , onako svilenog na lebac da ga metneš ...
  • Ciga

    28.05.2023 21:42
    Sviranje Q...
    Zašto bi bilo ko razgovarao sa njim? Po Ustavu republike Srbije premijer je šef države, predsednik se ništa ne pita. Razgovor sa njim je direktno priznavanje da kršenje ustava nije bitno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.