Stanislava Pak odgovorila Vučiću: Nisam kod Šolaka, već kod tebe, na drugom spratu

Bivša savetnica Tomislava, Nikolića Stanislava Pak, odgovorila je na Tviteru predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
"Evo gde sam Vučiću. Nisam kod Šolaka, već kod tebe, na drugom spratu. Liar, liar", napisala je Pak na Tviteru, prenosi N1.
U narednom tvitu, ona je podelila fotografiju svoje kancelarije.
 
"Pet godina, bez rešenog radnog statusa, bez rešenog zdravstvenog osiguranja za mene i moju decu. Pogled iz moje kancelarije", istakla je.
 
Zatim je objavila fotografiju svog službenog fiksnog telefona.
 
"To mora da je neka virtuelna osoba", prokomentarisala je Stanislava Pak.
 
 
Podsetimo, Vučić je u emisiji Hit tvit na Pinku upitan o odlascima iz stranke Pak, Dragana Šormaza i Zorane Mihajlović.
 
"Politička stranka je živ organizam. Iz naše stranke je otišlo mnogo više ljudi, ali je i došlo mnogo više ljudi. Hajde uporedite ovo troje sa Tipsarevićem, Dejanom Tomaševićem, Rašom Radovanovićem", kazao je on.

Komentari 21

  • nele

    29.05.2023 16:32
    Isi ,Pak , do Vuka
    Pet godina čeka da nešto omanda od SNS,nije dočekala i pljuje?Da ima iole poštovanja prema sebi i toj deci koju pominje,pre pet godina bi našla neki pristojan posao,ne bi čekala partijsku milostinju!!!
  • Nemam sumnje

    29.05.2023 15:58
    da je odlazak iz sns sekte dugotrajan i mukotrpan a često veoma ugrožavajuci proces za svakog ko se odluči da napusti tu stranku koja je organizovana poput vojske. Dezerterstvo se smatra izdajom, a sa druge strane dočekuju Vas oštre osude dela ljudi kojima je preko glave svega što preživljavaju pod ovom vlašcu. Zato mislim da treba imati hrabrosti za izlazak iz sekte.
  • Miki

    29.05.2023 14:32
    Gde si bila do sada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.