Zavetnici: Dobronamerno smo upozorili da nije dobro da se skupovi politizuju

Srpska stranka Zavetnici objavila je da nije ni pozivala, ni sprečavala ljude da prisustvuju skupovima "Srbija protiv nasilja".
Zavetnici: Dobronamerno smo upozorili da nije dobro da se skupovi politizuju
Foto: 021.rs
Međutim, kako su naveli, "dobronamerno su upozorili da nije dobro da se skupovi tim povodom politizuju, jer narod ne izlazi na ulice zbog političkih stranaka".
"Očigledno je da probriselska frakcija pokušava da uzurpira proteste, dok ulicu vidi kao sredstvo za ideološki obračun i ustrojavanje čitave opozicije u stavu 'mirno' pred Zapadom", saopštili su Zavetnici.
Ocenili se da se "arogantno i cinično" pojedini usuđuju da u ime velikog broja građana koji se svake nedelje okuplja na ulicama, govore o tome da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji.
 
"Državotvorna opozicija ima svoj jasan politički put i nacionalnu viziju. Nema sankcija Ruskoj Federaciji, niti prekida čeličnog prijateljstva sa Кinom", navedeno je u saopštenju.
  • Salaj

    29.05.2023 16:49
    Kome ste se vi zavetovali?
  • Zavetnici izdali

    29.05.2023 12:37
    Zavetnici izdali građane koji se u milionskom broju okupljaju na proteste protiv Vučića. Pošto su 99% protestanata protiv sankcija Rusiji i ovo je još jedan autogol Zavetnika. Ko ne stane uz proteste protiv Vučića, nije opozicija !
  • Vojkan

    29.05.2023 11:40
    Vi ste obicni Vucicevi isprdci.Ko vas jos slusa.SNS vam je skupljao glasove na svim izborima do sad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.