Dvojica Rusa macolom razbila izlog i vitrine zlatare u Beogradu i ukrala nakit

Beogradska policija uhapsila je ruske državljane D. Z. (46) i S. R. (30) zbog teške krađe.
Dvojica Rusa macolom razbila izlog i vitrine zlatare u Beogradu i ukrala nakit
Foto: 021.rs
Oni se sumnjiče da su u noći između 28. i 29. maja ove godine na Zvezdari macolom razbili izlog i vitrine jedne zlatare i ukrali veću količinu zlatnog i srebrnog nakita. 
Policija je nakon hapšenja osumnjičenih, u stanu u kome borave, pronašla sav ukradeni nakit. 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. 
  • Boki

    02.06.2023 12:09
    Nista od sankcija
    Sankcije ni pod razno uvoditi prijateljima.A deo Rusa u Srbiji ako bude Rusija potrazivala deportovati u Rusiju svacija je obaveza da brani svoju zemlju.
  • ja

    01.06.2023 17:44
    Većina..
    ih je pobegla od mobilizacije (i u Rusiji i u Ukrajini), ne zameram im. I kod nas je bilo slično devedesetih, koji su imali sreće otišli "preko", mi sa manje sreće služili vojni rok (nema nesposobnih), ostali u rezervi ili na groblju. Za koga? Ovi ljudi su došli u Srbiju, jer jedino tu mogu da dođu. Većina radi i ne pravi probleme nikome. A da mogu otići odavde na Zapad, otišli bi bez razmišljanja. Osetili su našu "ljubav" i "empatiju" kroz cene stanarina. Ali treba uvesti sankcije Rusiji, pa malo da se "pripremi" narod. Zato imamo ovakve vesti.
  • Miki Rudinski

    31.05.2023 09:22
    Treba im oprostiti i pustiti ih na slobodu. Pa oni su "naša braća".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.