Grupa mladih demolirala toalet i razbila prozore voza na liniji Beograd-Bar

Grupa mladića i devojaka, nakon rasprave sa kondukterom, demolirala je toalet i razbila prozor na vozu koji je saobraćao na liniji Beograd-Bar.
Grupa mladih demolirala toalet i razbila prozore voza na liniji Beograd-Bar
Foto: 021.rs (Ilustracija)
"Osoblje 'Srbija voza' je zbog noćašnjeg vandalskog ponašanja grupe putnika na liniji Beograd-Bar reagovalo u skladu sa zakonskim i ostalim procedurama i preduzete su sve mere da bi se suzbilo nasilničko ponašanje, nanošenje imovinske štete i osigurala bezbednost putnika", saopštio je "Srbija voz".
U saopštenju se navodi da je incident prijavljen policiji, koja je u najkraćem roku stigla na lice mesta, obavila uviđaj i privela počinioce, a nakon saglasnosti tužioca voz je nastavio ka Baru.
Incident se dogodilo na teritoriji Priboja gde je voz stajao od tri sata do jutros, a prema nezvaničnim potvrdama, reč je o osobama koje su od ranije poznate policiji i za koje se sumnja da su u vreme incidenta bile pod dejstvom narkotika ili alkohola.
  • Profa l sektor

    30.05.2023 16:31
    Hooligans
    Pa, ovo ih kandiduje za neku stranku.
  • Дејан

    30.05.2023 15:12
    Генерално је на тој линији понашање млађе популације скандалозно. Пију, урлају, бацају пикавце и смеће кроз прозор... Такве би требало скидати са воза, да се нормални људи и породице могу возити без непријатности.
  • @fotije

    30.05.2023 14:59
    Vidiš li sličnost?
    Fotije, da li uviđaš sličnost? ante pavelić: "Bog i Hrvati". Isti ste, četnici i ustaše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija