MUP Kosova: Nema dogovora o povlačenju specijalnih jedinica iz Zvečana

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kosova je demantovalo vesti da je dogovoreno povlačenje specijalnih policijskih snaga iz objekata u opštini Zvečan.
MUP Kosova: Nema dogovora o povlačenju specijalnih jedinica iz Zvečana
Foto: Beta/AP
Jutros su pojedini mediji javili da postoji dogovor Srpske liste i KFOR-a o povlačenju specijalne jedinice kosovske policije iz objekata opštine Zvečan.
Portparolka MUP-a Kosova Nora Fetoši rekla je za prištinske medije da nema dogovora čak ni za oslobađanje zatvorenika.
"Vest o postizanju dogovora između KFOR-a i demonstranata nije tačna. Nema dogovora ni o povlačenju trupa ni o oslobađanju zarobljenika", rekao je Fetoši za Klankosova.tv.
 
Pet Srba učesnika u nasilnim demonstracijama u Zvečanu uhapšeno je juče zbog napada na pripadnike KFOR-a, trojica su pušteni na slobodu i idu na redovan postupak, dok je dvojici po nalogu tužilaštva određeno 48 časovno policijsko zadržavanje, ocenila je policija Kosova.
  • zztop

    30.05.2023 15:55
    Ne brinite bit će privedenih još , postoje snimci golorukog napaćenog naroda...
  • Vazd

    30.05.2023 14:51
    Tibi
    Pet Srba ucesnika u NASILNIM demonstracijama... Jel je ovo prevedena vest sa Koha Ditore ili neki NEZAVISNI srpski izvestac? Jel je neko cuo za nezavisne medije, bez ikakvih naredni i prikirivenih poruka?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.