FOTO: Orlić zaspao tokom sednice Skupštine Srbije

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić zaspao je tokom današnje sednice.

To je na društvenim mrežama objavio poslanik pokreta Ne davimo Beograd Radomir Lazović, uz priložene fotografije.

"Evo i ovo se desilo. Predsedavajući je zaspao, ladno. Nema zaista ništa ružno u tome da je neko umoran, ali zar nije normalno da onda prepusti mesto zameniku, kojih ima sedam. Razlog zašto to ne radi, zašto ne sme ni trenutak da siđe sa ovog mesta je strah da niko neće kao on znati da krade vreme opoziciji i gasi mikrofone. I zaista je tako. Najbolji je u tome. Izdrži legendo", napisao je Lazović.
 
Do sada je više puta zabeleženo da narodni poslanici zadremaju za vreme skupštinske rasprave, ali se to još nije desilo predsedniku parlamenta.
Na trećem vanrednom zasedanju Skupštine Srbije poslanici raspravljaju o tri tačke dnevnog reda - predlogu za formiranje Anketnog odbora za utvrđivanje činjenica i okolnosti koje su dovele do tragedija u školi "Vladislav Ribnikar" i u selima Malo Orašje i Dubona, kao i o izglasavanju nepoverenja ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću.
 
Predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić, na zahtev 106 narodnih poslanika, sazvao je za danas u 15 časova treće vanredno zasedanje Skupštine Srbije. U zahtevu za sazivanje Trećeg vanrednog zasedanja Skupštine Srbije utvrđen je dnevni red sa tri tačke.

Komentari 31

  • Morelija

    04.06.2023 18:22
    Nikako nije u Skupštini u redu zaspati. Krajnje nedolično!
  • Stohadin

    03.06.2023 10:06
    Sova
    A kis sas alszik.
    Bukvalan prevod sa Mađarskg je
    Mali orao spava.
    A pošto se na Srpskom za malog orla kaže i orlić,
    onda je prevod
    Mali Orlić spava.
  • Natasa

    02.06.2023 10:22
    trend
    Trend u Srbiji,

    Svi neradnici od silnog neumora spavaju na poslu, pa ce zbog prevelike nebrige poceti na poslu jos sto-sta da rade sto nije , ali ce mozda biti uzorno.

    Da bi prevazisli ovaj trend -

    Neradnici - predjite u privatni sektor kod stranih investitora

    Pozdrav

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.