Vučević: Nastavljamo modernizaciju vojske, Srbija je sigurnija kada je njena vojska jača

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas, prilikom obilaska vojnog aerodroma "Morava", da će se nastaviti modernizacija Vojske Srbije.
Vučević: Nastavljamo modernizaciju vojske, Srbija je sigurnija kada je njena vojska jača
Foto: 021.rs
Istakao je da je "zemlja svakako sigurnija kada je njena vojska jača".
"Dobili smo najsavremeniju opremu, naoružanje, ono što mnoge zemlje nemaju, ne samo u okruženju, nego zemlje u svetu i time smo sigurniji i bezbedniji. Naš vazdušni prostor i naša zemlja je svakako sigurnija kada je VS jača, bolje opremljenija i obučenija", rekao je Vučević, prenelo je ministarstvo odbrane.
Prema njegovim rečima, "i danas se mogao viditi prikaz onoga što je VS uvela u naoružanje i vojnu opremu, a tiče se bespilotnih letelica, besposadnih letelica i naravno programa modernizacije lovačko-bombarderske avijacije".
 
Vučević je istakao da je "ovo samo najava svega onoga što ćemo raditi u okviru Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane na ponos svih građana naše države i na ponos otadžbine Srbije".
  • Nikola

    02.06.2023 23:40
    Protiv
    Koga sada ratujemo ?
    Sve smo ih pobedili...u vojsci ostali samo dup****ci.
    Protiv Kurtija ?
    A,da.Ne smemo ni da prigvirimo na Kosovo...
  • Bojan

    02.06.2023 22:50
    Vazali
    Srbija je NATO vazal i tu se sva prica o neutralnosti zavrsava jer smo potpisali NATO program Partnerstvo za mir obavezujuci se ugovornim odnosom da ispunimo sve zahteve NATO alijanse.
  • Djins

    02.06.2023 17:53
    Ko da zna ako ti ne znaS
    Sta je sa bombama po skolama?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.