Bačena bomba ispred beogradskog restorana, nema povređenih

Tri automobila su oštećena kada je jutros oko 8.40 u ulici Nine Kirsanove na Zvezdari bačena bomba ispred jednog beogradskog restorana.

Kako saznaje N1, nepoznata osoba je iz automobila bacila najverovatnije bombu i tom prilikom su tri automobila oštećena.

Prilikom eksplozije niko nije povređen.

Uviđaj je u toku.

  • Tapkalo

    03.06.2023 14:12
    I po komentarima botova,po bombama,prijavama bombi u skolama,tucama,grafitima,napadima,lazima,medijima tajkunskim,pritiscima spolja,ambasadama...Sve ukazuje da agenda zasnovana na velikoj tragediji dece ulazi u zavrsnu fazu. Totalan haos i krv na ulici i poslednja sansa da se otme vlast istom tom ulicom,izborima znaju da ih narod nece.
  • Zemlja čudesa

    03.06.2023 14:02
    @Dexon
    A ostavio je sebi osigurač, treba mu za privezak za ključeve.
  • Vasa

    03.06.2023 12:36
    Mozda bati treba restoran…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija