Marko Đurić: Trenutno nisam u trci za funkcije, ali nisam ni bez političkih ambicija

Član glavnog odbora SNS Marko Đurić izjavio je da "duboko veruje da Narodni pokret za Srbiju predstavlja jednu novu nadu za prevazilaženje svih teškoća i stvaranje boljeg sutra" za državu i građane.
"Trenutno nisam u trci za funkcije, nastojim da kroz posao koji radim u Vašingtonu dajem konkretan doprinos poziciji Srbije. Međutim, nisam bez političkih ambicija", rekao je za list Kurur Đurić, koji je ambasador Srbije u Americi.
On je naveo da snažno veruje u jačanje institucija, izgradnju ekonomske i socijalne mobilnosti i vladavinu zakona i da su "ovo principi za koje će se boriti koji god posao radio".
Novi predsednik SNS-a Miloš Vučević izjavio je da će ceo proces stranačkih izbora biti zaokružen 23. juna izborom članova glavnog odbora, predsedništva, zamenika predsednika i potpredsednika stranke.
  • Pićuka

    04.06.2023 13:41
    Jel bi možda da budeš kapetan lađe? Niko tebe nije izabrao.
  • Ali

    04.06.2023 13:18
    Ali
    Pa on ne zna ni da tapše kao normalan čovek.
  • Cccc

    04.06.2023 12:54
    Za predsednika republike posle promena...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija