Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem.
Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača
Foto: Medija centar Beograd (mc.rs)

Istaknuti naprednjak dao je intervju za Republika.rs u kojem je pričao o ljubavi prema Crvenoj zvezdi, ulasku u politiku, ali i o tome kako je upoznao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Upravo je Crvena zvezda ta koja je povezala Đukanovića i donedavnog predsednika vladajuće partije.

Kako je ispričao Đukanović, igrom slučaja Vučića je upoznao na stadionu.
 
"Ne verujem da se on toga seća. Bila je strašna tuča na Zvezdinom severu. On i njegov brat žestoko su se tukli sa jednom grupom navijača. Bio sam član stranke tada. Pravo da ti kažem bilo je neverovatno kako su se oni držali. Masa je na njih nagrnula, on sa društvom i bratom, ne da su se držali nego su im čak posle i ti navijači sa kojima su se tukli prišli i rekli ovo nikada nismo doživeli, svaka čast! Prišao sam mu i pokazao člansku kartu stranke. Njemu je bilo drago. Nije znao ko mu prilazi, kasnije sam mu ispričao tu priču", ispričao je Đukanović.
 
U intervjuu se navodi i da na društvenim mrežama nazivaju raznim imenima, a Đukanović je rekao da mu je omiljeni nadimak Bizon. Objasnio je i da je to slobodna, snažna životinja, koju jure mnogi predatori, koja se bori za svoje parče neba, pritom je upoređujući sa Srbima.
  • BaronOdČipuljića

    12.06.2023 16:08
    Analiza
    Da analiziramo šanse da se Đukina bajka ikad dogodila... Zamislimo da je Alek stvarno bio huligan i fajter, to je mogao samo do dobijanja ozbiljnije funkcije u SRS i šire prepoznatljivosti u javnosti, a to znači do '94. godine, najkasnije. Tad je imao 23-24 godine. Đuka je mlađi ravno 9 godina, znači mogao je imati najviše 14 godina. Zaključak, fajter Alek posle veličanstvene šorke, kojoj prisustvuje i sedmak/osmak Đuka, upoznaje se sa balavcem i postaju ortaci i saborci. Uz to, Đuka se tek sad setio da nam ispriča taj epski događaj.
  • Trtko

    10.06.2023 13:15
    Predlažem da neko skupi sve te događaje, i napiše knjigu "Herojstva predsednika A. V." Ne treba zaboraviti ni priču guvernerke kako je odbranio neku devojku od njenog momka koji ju je tukao, pa onda priču koju je sam ispričao, kako je prebio dvojicu demonstranata 5. oktobra, pa te priče iz vojske, itd. To bi zaista bilo revolucionarno književno delo, na nivou Servantesovog "Don Kihota".
  • Mali Joža

    09.06.2023 11:11
    A onda je mali Joža skuvao svinjsku glavu i vozio se nizbrdo u koritu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.