Dvojica tinejdžera se utopila na Adi Ciganliji

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su iz jezera na Adi Ciganliji beživotna tela dvojice šesnaestogodišnjih mladića.
Dvojica tinejdžera se utopila na Adi Ciganliji
Foto: 021.rs
Prethodno je policiji oko 17.30 časova prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dve osobe nisu isplivale, saopštio je MUP.
Patrole policije, kao i Ronilačka jedinica Žandarmerije odmah su upućene na lice mesta i počele sa potragom.
Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom apeluje na decu i roditelje da ne ulaze u jezero na Adi Ciganliji jer na taj način rizikuju svoje živote.
 
"Napominjemo da na Adi Ciganliji nije otvorena sezona kupanja i da stoga na ovom mestu nema dežurne spasilačke službe", navodi se u saopštenju MUP-a.
 
MUP je prethodno upozorio na to da je danas veliki broj dece povodom proslave za kraj školske godine ulazio u vodu i apelovao na sve da to ne rade, jer nije bezbedno.
  • Silver

    07.06.2023 09:48
    Na roditelju je odgovornost da vaspita i nauči dete osnovnom zdravom razumu a ne na policajcu. Da su kojim slučajem policajci ili žandari(koja glupost) nadgledali decu, priča bi se preokrenula pa bi svi mediji pisali kako maturante poistovećujemo sa huliganima. Nesreće se nažalost dešavaju.
  • Da

    07.06.2023 08:16
    16= dete. Tako kaže zakon.
  • Dejan

    07.06.2023 08:00
    Malo je i do roditelja
    Roditelji vaspitavajte svoju decu.
    Ako mislite da se vaša odgovornost završava,kada deca izađu iz kuće,onda će ovoga biti sve više.Nema toliko policije da svakom detetu bude tutor.Šta to slavite,kraj osmoljetke,punoletstvo...poludeli ste.Marširate pijani po gradu,mašete zastavama,urlate...
    Stidite se roditelji,taj primitivizam je vaše ogledalo.Vaša neuspješna deca su vaš rezultat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija