I Bjelogrlić se pridružio kolektivnoj tužbi glumaca protiv Bakareca

Glumac Dragan Bjelogrlić potvrdio je da je s kolegama tužio poslanika SNS-a Nebojšu Bakareca.
I Bjelogrlić se pridružio kolektivnoj tužbi glumaca protiv Bakareca
Foto: 021.rs
Grupa glumaca podnela je tužbu protiv Nebojše Bakareca, otkrila je za Nova.rs Svetlana Bojković, što su potom za potvrdile i njene kolege Gorica Popović, Branislav Trifunović i Marko Janketić.
"Pridružio sam se kolektivnoj tužbi protiv Bakareca", kazao je Dragan Bjelogrlić za portal Nova.rs.
Narodni poslanik SNS prethodnih dana je kritikovao glumce koji ne podržavaju vlast i u Skupštini izneo podatak o novcu koji su od Telekoma navodno dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.
 
"Bakarec nije u Narodnoj skupštini naveo tačne podatke. Naprotiv, izneo je lažne podatke o našim honorarima, daleko uvećanije. Izneo je u javnost nešto što, em nije tačno, em nije dozvoljeno. Zato sam se pridružila grupi glumaca, koje je poimence pomenuo Bakarec… I juče je predata grupna tužba protiv Nebojše Bakareca, a odnosi se, ne samo na iznošenje neistina, već i na uvredu časti", navela je Svetlana Bojković za Nova.rs.

Podsetimo, glumac Nikola Kojo tužio je ministarku kulture Maju Gojković.

Novi protest "Srbija protiv nasilja", šesti po redu, održaće se u petak, 9. juna, odlučeno je danas na sastanku dela opozicije, a na njemu će, između ostalih, govoriti glumica Jelisaveta Seka Sablić.
  • Ivan

    09.06.2023 11:49
    Tantuzi
    Nadam se da će Vaš portal biti prvi koji će o javiti tekst tužbe,tako da ćemo znati ko je dobio koliko i za koliko sati rada i za koliko se lagalo.
  • xqt

    07.06.2023 22:21
    Mission impossible
    botine pokušavaju da zaštite ono što se odziva na ime bakarec.
  • Pera

    07.06.2023 21:39
    Kako su se botine raspisale.Kako vas bre nije sramota,vi nesto imate da kazete za ljude koji su se ostvarili u svojoj profesiji i cela Srbija zna za njih.A vi ste jedni male sitne duse koje rade za crkavicu a vase vodje kradu milione eura.Bedo jedna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.