VIDEO Langura napao Lazovića nakon govora u Skupštini Srbije

Član Srpske napredne stranke i bivši poslanik Janko Langura sačekao je danas ispred Skupštine Srbije poslanika Radomira Lazovića, kako bi sa njim obračunao nakon njegovog govora u parlamentu.
Lazović je rekao da je prethodno dobio pretnje od Langure na Tviteru, a da su bivšeg poslanika zadržali aktuelni poslanici iz SNS-a Milimir Vuijadinović i Dubravka Filipovski, kako ne bi došlo i do fizičkog obračuna.
"Nakon pretnji koje su mi upućene na tviteru od strane bivšeg narodnog poslanika Srpske napredne stranke Janka Langure, upravo sam na izlazu iz Narodne skupštine i napadnut. Verujem da bi napad bio i ozbiljniji da ga dvoje aktuelnih poslanika, koji su bili u njegovoj pratnji, nije zaustavilo", napisao je Lazović na društvenim mrežama.

On se trenutno nalazi u policiji gde daje izjavu.

Lazović je rekao da se incident dogodio na parkingu parlamenta gde ga je sačekao Langura, nezadovoljan time što je on na sednici Skupštine Srbije čitao tvitove predstavnika SNS u kojima oni vređaju i prete opoziciji.
 
"Pisao je pretnje na Tviteru, pojavio se ispred Skupštine, bacao neke papire na mene, unosio mi se u lice. To je trajalo pet minuta, pokušao sam da smirim situaciju, da se nasmejem, da mu pokažem da možemo da razgovaramo, ali to nije bilo moguće. Zapenio je, ponavljao je neke stvari, radiš za CIA, ponavljao je sve ono što smo mogli da vidimo u govoirma poslanika", dodao je Lazović.
 
On je danas zbog uvreda i pretnji SNS poslanika, uputio izvinjenje glumcima i novinarima u Skupštini Srbije.
 
Nakon brojnih uvreda upućenih glumcima, nezavisnim medijima, novinarima i građanima, koje je izrekao Nebojša Bakarec i drugi poslanici SNS-a, Radomir Lazović se izvinio u ime svih narodnih poslanika.
 
"Izvinite u ime svih nas koji znamo da je to neprihvatljivo… Društvu je potrebna briga, solidarnost i ljubav, a ne mržnja kojom nas obasipaju godinama", kazao je on.
 
 Lazović je poslanik Zeleno-levog kluba pokreta Ne davimo Beograd.
 
  • ST

    07.06.2023 22:56
    Ocigledno daju sebi autogolove,kraj je blizu... Vidimo se u petak!!!
  • 313z

    07.06.2023 22:14
    SNS - utočište za langure
    znači imaju orlića, bakareca i jovanova u skupštini i languru ispred skupštine. Zbijaju redove.
  • Jovan

    07.06.2023 22:08
    Mozete da lupate minuse koliko god zelite svi znamo sta sledi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija